Je account verwijderen
Je kunt je nibango-account op elk moment verwijderen, via de app of via deze pagina. Je hoeft geen contact met ons op te nemen.
Zo verwijder je je account in de app
- iOS en Android: open Profiel → Instellingen → Account verwijderen en bevestig.
- Web: ga naar Instellingen → Account verwijderen of gebruik het formulier op deze pagina.
Wat er met je gegevens gebeurt
- Je account wordt direct gedeactiveerd: je e-mailadres en gebruikersnaam komen vrij, je avatar en identiteitsdocumenten worden verwijderd, je advertenties gaan offline en je apparaten ontvangen geen meldingen meer.
- Je hebt 30 dagen om van gedachten te veranderen: neem contact op met support binnen die periode om je account te herstellen.
- Na 30 dagen wordt je account permanent geanonimiseerd: je naam, e-mailadres, gebruikersnaam, telefoonnummer, locatie, profielfoto en andere profielgegevens worden gewist en het account kan niet meer worden hersteld. Advertenties die nog gepubliceerd waren, worden offline gehaald, en hun foto's en details worden 30 dagen later permanent verwijderd.
- Afgeronde transacties en beoordelingen worden in geanonimiseerde vorm bewaard, niet langer gekoppeld aan je identiteit, om de integriteit van de marktplaats te beschermen. Waar de wet dit vereist, kunnen we ook andere geanonimiseerde gegevens bewaren.
Zie ons Privacybeleid en ons Bewaarbeleid voor alle details.
Account verwijderen
Log in om je account te verwijderen. De uitleg hierboven geldt voor elk nibango-account.
Log in om verder te gaan