Usuń swoje konto
Możesz usunąć konto nibango w dowolnym momencie – w aplikacji lub na tej stronie. Nie musisz się z nami kontaktować.
Jak usunąć konto w aplikacji
- iOS i Android: otwórz Profil → Ustawienia → Usuń konto i potwierdź.
- Web: przejdź do Ustawienia → Usuń konto lub użyj formularza na tej stronie.
Co dzieje się z Twoimi danymi
- Twoje konto zostaje natychmiast dezaktywowane: e-mail i nazwa użytkownika są zwalniane, awatar i dokumenty weryfikacji tożsamości usuwane, ogłoszenia wycofywane, a urządzenia przestają otrzymywać powiadomienia.
- Masz 30 dni na zmianę zdania: skontaktuj się z pomocą techniczną w tym czasie, aby przywrócić konto.
- Po 30 dniach Twoje konto zostaje trwale zanonimizowane: imię i nazwisko, e-mail, nazwa użytkownika, numer telefonu, lokalizacja, zdjęcie profilowe i inne dane profilu są usuwane, a konta nie można już przywrócić. Ogłoszenia, które były nadal opublikowane, zostają wycofane z publikacji, a ich zdjęcia i szczegóły są trwale usuwane 30 dni później.
- Zakończone transakcje i oceny są przechowywane w zanonimizowanej formie, bez powiązania z Twoją tożsamością, aby chronić integralność marketplace. Tam, gdzie wymaga tego prawo, możemy również przechowywać inne zanonimizowane zapisy.
Pełne informacje znajdziesz w naszej Polityce prywatności i Polityce przechowywania danych.
Usuń konto
Zaloguj się, aby usunąć konto. Powyższe wyjaśnienie dotyczy każdego konta nibango.
Zaloguj się, aby kontynuować