Hesabını sil
nibango hesabınızı istediğiniz zaman uygulamadan veya bu sayfadan silebilirsiniz. Bizimle iletişime geçmeniz gerekmez.
Uygulamada hesabınızı nasıl silersiniz
- iOS ve Android: Profil → Ayarlar → Hesabı Sil'i açın ve onaylayın.
- Web: Ayarlar → Hesabı Sil'e gidin veya bu sayfadaki formu kullanın.
Verilerinize ne olur
- Hesabınız hemen devre dışı bırakılır: e-postanız ve kullanıcı adınız serbest kalır, avatarınız ve kimlik doğrulama belgeleriniz silinir, ilanlarınız yayından kaldırılır ve cihazlarınız bildirim almayı bırakır.
- Fikrinizi değiştirmek için 30 gününüz var: hesabınızı geri yüklemek için bu süre içinde destek ekibiyle iletişime geçin.
- 30 gün sonra hesabınız kalıcı olarak anonimleştirilir: adınız, e-postanız, kullanıcı adınız, telefon numaranız, konumunuz, profil fotoğrafınız ve diğer profil bilgileriniz silinir ve hesap artık geri yüklenemez. Hâlâ yayında olan ilanlar yayından kaldırılır ve fotoğrafları ile ayrıntıları 30 gün sonra kalıcı olarak silinir.
- Tamamlanmış işlemler ve değerlendirmeler, pazar yerinin bütünlüğünü korumak için artık kimliğinizle bağlantılı olmayan anonim biçimde saklanır. Yasal zorunluluk olduğunda başka anonim kayıtları da saklayabiliriz.
Tüm ayrıntılar için Gizlilik Politikamıza ve Veri Saklama Politikamıza bakın.
Hesabı Sil
Hesabınızı silmek için giriş yapın. Yukarıdaki açıklama tüm nibango hesapları için geçerlidir.
Devam etmek için giriş yapın